Zoeken in deze blog

donderdag 12 juli 2012

5x hairdos voor bad hair days.

Ken je dat, je wekker gaat en je denkt 'Nééé.. Ik wil niet naar school. Je staat op met tegenzin en werpt een blik in de spiegel. Tot overmaat van ramp zit je haar vreselijk. Het is vet, plat en heeft iets weg van een vogelnest. Ramp! Geen paniek, volg deze tips en je haar is er zo weer bovenop.

Vandaag zet ik voor jullie tien leuke simpele kapsels op een rijtje, waarmee je je haar zo weer gefikst hebt.

1. De vissengraat vlecht (the fishtail braid)

Deze vlecht is heel snel populair geworden in een korte tijd. Heel veel celebrities zijn gek op deze look. Je zal het niet meteen onder de knie hebben, maar oefening baart kunst!Het werkt het best op steil, lang haar maar het gaat ook prima met krullen.
In dit filmpje legt Lauren Conrad van The Hills je uit hoe je deze vlecht maakt.
2. De waterval vlecht.(the waterfall braid)


Deze vlecht is simpel en mooi, en creeër je door er telkens een plukje bij te pakken. Deze video shows you how it's done. Je kan het ook nog met een andere stijl af maken, maar ook met een gewone vlecht. Het is ook mogelijk om het aan maar een kant te doen.

3. De Lauren-Conrad-hairdo/ Lace braid

Deze vlecht is handig als je haren in je gezicht hangen, en waarschijnlijk de populairste vlecht van dit moment.Verschillende celebrities hebben hem gedragen. Lauren Conrad is ook hier meerdere keren mee gespot, waardoor de 'vetervlecht' ook wel bekend is geworden als de 'Lauren-Conrad vlecht.'

Lauren Conrad
Kristen Stewart

Rachel McAdams
4.De staart van Blair Waldorf uit Gossip Girl.


Leighton Meester
 


Deze staart is uit de serie Gossip Girl, van Blair Waldorf (gespeeld door Leighton Meester) Deze staart is wat mooier en wat chiquer dan een gewone staart, en heel makkelijk te maken. Je hebt er slechts 5 minuten tijd voor nodig. Let op! Je hebt hier wel bobby pins (haarschuifjes) voor nodig.

5. De Franse vlecht.classic french braid 


Hier voor is er ook een filmpje door Lauren Conrad, deze franse vlecht is simpel en mooi, en perfect voor als je ingevlochten haar wil maar er is niemand in de buurt die het voor je kan doen.

Amanda Seyfried
 

Als een finishing touch is het leuk om iets zoals een rood lint te gebruiken over het elastiekje heen, en hier een strik in te maken. Als beste kan je dunne, doorzichtige wegwerp elastiekjes gebruiken, meestal verkrijgbaar bij de drogist of de Claire's.


Geen zin of tijd om iets met je haar te doen? Dan zijn er natuurlijk ook nog andere oplossingen. 
  • Andrélon heeft een droogshampoo ontwikkeld waar je haar minder vet van wordt. Ik heb hem zelf ook, en ik moet zeggen dat het best een aanrader is. Hij werkt goed, alleen is het jammer dat hij maar voor een uurtje of vier werkt, dus je zal hem meestal mee moeten nemen.
  •  Ook kan je een mutsje of pet op doen.
  •  Ingewikkelde vlechten? Een gewone, normale, vlecht werkt ook! Of gewoon een simpel knotje.
  •  Is je haar niet vet, maar zit het gewoon niet mooi? Doe er een leuke haarband in, of strikjes of roosjes. Deze zijn bijna overal verkrijgbaar, maar bij de H&M hebben ze over het algemeen leuke haaraccessoires. 
  

Liefs, EvaGeen opmerkingen:

Een reactie posten