Zoeken in deze blog

zondag 29 juli 2012

As Seen On The Streets; de leren broek


Er is weer een nieuw fashion item voor deze herfst/winter: de leren broek. Hij maakt elke keer weer een comeback, maar hij was me eigenlijk nog nooit opgevallen. Hij is het mooiste als hij een beetje jegging (combinatie van jeans & legging)-achtig is en een beetje skinny. Daardoor sluit hij mooi en geeft hij een stijlvol effect.

Hoe draag je 'm?

Als je een leren broek draagt kan dit best tricky zijn. Je wilt niet voor een motorclub of SM-liefhebber aangezien worden. Daarom is de truc bij dit item: goed combineren is alles! Je kan een leren broek het beste combineren met een wijde tuniek, het liefst in een lichte kleur. Ik vind persoonlijk dat wit er heel mooi bij afsteekt, maar felle kleuren zijn ook mooi. In de winter kan je 'm combineren met een oversized wollen trui en furry boots.
Als schoenen kan je kiezen voor smalle gympen zoals Converse All Stars of mooie enkellaarsjes met hakken.

Hoe combineer je 'm vooral NIET?

Als je de leren broek combineert met dierenprint of stiletto's, of grote gouden accessoires wordt de look ietwat trashy. Ook is het belangrijk dat een leren broek goed past. Een te grote broek is een not done.   

Waar te koop?

De leren broek is bijna overal te koop, maar eerst moet je kiezen of je echt leer wil of een imitatieleer. Als je echt leer wil, is de prijs veel hoger. Voor een mooie, echte leren broek van goede kwaliteit betaal je al zo'n 150 euro.  Voor een leren broek van imitatieleer betaal je vanaf de 40 euro.Hou er wel rekening mee dat hij nog uit kan lopen, dus dat hij wat wijder wordt naarmate hem draagt.


Prijs; 199,99
Prijs: 82,95

Het is ook slim om naar een lederspeciaalzaak te gaan en 'm aan laten meten. Zo kan je precies uitleggen wat je wilt en hem aan laten meten. Hou er wel rekening mee dat hij uitloopt.
Ook celebrities zijn fan van deze look!
Wat vind jij van de leren broek, hot of trashy?

Veel liefs,

Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten