Zoeken in deze blog

zaterdag 14 juli 2012

Love The Look; chino jeans


Laatst was er bij een winkelcentrum bij mij in de buurt een grote midsummer-sale, en heb ik even mijn slag geslagen. Zo heb ik ook een leuke nieuwe outfit bij elkaar geshopt die ik wel even aan jullie wilde showen.


Als eerste draag ik een beige Chino Jeans van de Esprit. Ik heb deze gekocht in de sale voor 18 euro, hij was 70% afgeprijsd. Als tweede draag ik een blousje van de Zara, daar heb ik nog speciaal voor gezocht, maar uiteindelijk heb ik er een gevonden die ook in de sale was. Hij was 30 euro, met 25% korting. Onder het blousje draag ik een simpel geribbeld hemdje, ook van de Primark van 5 euro.

                                                                

Hier zie je goed de details van de Chino Jeans. Bij een Chino jeans valt hij wijd om je bovenbenen en loopt weer wat strakker uit rond je kuiten. Wat het weer een beetje vrouwelijk maakt, zijn de plooitjes net onder je middel. (zie je het in de foto?) Dit laat zien dat je ook een taille hebt. Dan nog mijn tas. De tas heb ik van de Primark, hij was 15 euro. Ik was uiteindelijk toch blij dat ik 'm gekocht had, want hij gaat leuk samen bij deze outfit.

Hier zie je mijn schoenen nog eens goed, want ik vond dat ze een beetje onduidelijk waren op de foto's. Daarom nog even een close-up, omdat ik hier ook (nog steeds) ontzettend blij mee ben. De schoenen zijn van de Sascha van een tijdje geleden, ze waren 50 euro. Ik vind dit zelf best duur voor pumps, maar ik werd er echt meteen verliefd op en ik moest en zou ze hebben.

Liefs,

Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten