Zoeken in deze blog

zaterdag 28 juli 2012

Make-up trends najaar 2012.

Het is natuurlijk zomer -eindelijk- maar beauty- en fashionworld bereidt zich alweer voor op het najaar. Het is altijd slim om op de trends vooruit te lopen, dus hierbij; de make-up trends die dit najaar helemaal hot zijn.

                                  
                                 1. Volle wenkbrauwen. 
Laat je pincet en dunne wenkbrauwpotlood dit najaar links liggen. Natuurlijke, volle wenkbrauwen zijn eye-catching en hot! Om je wenkbrauwen eruit te laten springen kan je ze overtekenen met een donker wenkbrauwpotlood en eventueel bijwerken. Pas wel op, teken niet over je eigen wenkbrauw heen om het er voller te laten uitzien, dit geeft op den duur een tegengesteld effect.

2. Felrode lippen. Felrood, bordeauxrood, wijnrood.. Het is allemaal in de mode dit seizoen. Wees niet bang om op te vallen met een kleurtje op je lippen! Durf je geen lippenstift aan, gebruik dan een lipstain in een mooie kleur. Pas op! Gebruik een niet al te felle kleur als je die al op je ogen hebt. Easy on the colours! Eyeliner kan natuurlijk altijd gewoon!
3. Wij zullen de zomer niet uit ons hoofd krijgen, blijkt zo dit najaar. Blauw, gee, roze, oranje en andere warme kleuren zullen dit najaar erg in zijn. Voor de echte dare devils onder ons; doe gek en combineer ze!


4 Zorg dat je huid er goed uitziet dit najaar. Gebruik een foundation die bij je huid past en een poeder die hem afdekt. Let wel op! Foundation/bronzer/highlighter beschermt NIET tegen de zon. Ga je op wintersport, is een dagcreme met beschermingsfactor meenemen verstandig. 


Welke trends blijven


Smokey eyes is een goude oude die nog lang bij ons blijft, gelukkig! Zwart en grijs zijn kleuren die nog steeds kunnen, mits je het niet overdrijft

 
 Gevleugelde ogen: je eyeliner een beetje doortrekken zodat er een vleugel onstaat.
De nude look ziet er altijd mooi uit en oogt gezond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten