Zoeken in deze blog

donderdag 30 augustus 2012

De Peplum Trend

Jij bent het stralende middelpunt, de trends zijn de muziek en het feestje dat mode heet mag gevierd worden! Hallelujah. En dat doe ik door jullie bij te brengen over de nieuwste trends. Deze editie; Peplums.

Pe-watte?

Peplum is een trend van ruches om je middel, die volume creeert door dat het wijd uitstaat. Als je geen zandloper-figuurtje hebt; wees niet getreurd, je bent aan het juiste adres! De trend was eigenlijk dit voorjaar al aan de gang, maar sloeg toen niet aan. Niet erg; another reason to celebrate Autumn!

Hoe draag je het?

Peplums zijn over het algemeen heel basic; het kan ik de vorm van een jurkje, hemdje, shirtje. Je kan het bijna met alles combineren. Een peplum rokje is mooi te combineren met een losse blouse met korte mouwen, een shirt/top staat mooi met een strakke skinny. Een effen Peplum item maak je helemaal af door het met een heftige print te combineren. Peplums geven een schattige, meisjesachtige twist aan je outfit die je zeker niet kan missen dit najaar. 

Hoe combineer je het vooral NIET?

Baggy broeken, shirts of andere kleren zijn een no-go bij deze trend. Het zwakt het effect juist af; namelijk dat je figuur net een zandloperfiguur lijkt en dat je taille smaller lijkt. Je hebt liever niet dat het lijkt alsof je de pyjama van je zusje aan hebt met een joggingbroek eronder. 

Waar te koop?

Nu is het nog niet in elke winkel, maar over een tijd zullen ze een voor een opspringen alsof het tulpen zijn. In webshops is er al heel veel te krijgen, wat voorbeelden;


www.asos.com, €17.06
De nude top vind je hierwww. asos.com, €56.87
-het kanten jurkje vind je hier
De zwarte top vind je hier
www.asos.com,  €28.43Celebrities & Peplums

Dakota Fanning

Kate Middleton


Scarlett Johansson

Kim Kardashian

Katy Perry

Wat vind jij van peplums? Zou jij deze trend dragen?

Liefs,

Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten