Zoeken in deze blog

maandag 6 augustus 2012

How To: Je make-up look frisser maken.

Je kent het wel: je wordt wakker en je voelt je helemaal brak. Te weinig slaap, een knallende koppijn of geen energie. Het gevolg: wallen onder je ogen van hier tot tokio, puistjes op je gezicht en kleine oogjes. Als je dan met make-up wat probeert te doen weet je het al: dit wordt helemaal niks.
Het tegendeel is waar; er zijn veel manieren waarop je je make-up look wat frisser kunt maken. Ik geef jullie tips.
Gebruik een highlighter.

Met een highlighter accentueer je je sterke punten en vallen je mindere punten juist weg. Het maakt je gezicht opener en wakkerder, en maakt je ogen wat groter. Er zijn verschillende highlighters, met shimmer of juist mat, een beetje wit of juist met een zilverachtig tintje. Wil je nog meer weten wat highlighter precies is en hoe je het gebruikt? Bekijk dan hieronder het filmpje van www.misslipgloss.nl
Een anti-wallenroller doet wonderen.

Het voedt je wallen en zorgt dat je er minder moe uit ziet. Ik heb er een van Sephora, hij heet Effaceur de Fatigue (zie plaatje), en het is zeker een aanrader. 
Een BB-cream is een must en bespaart je tijd

Een BB-cream dekt als een foundation, maar is meestal gemixt met dagcreme en er zitten meer verzorgende bestanddelen in. Op deze manier kun je je foundation en dagcreme in een keer doen, en dat bespaart tijd, waardoor je net even iets langer in je bed kan blijven liggen. Ze zijn vrijwel overal te verkrijgen, het verschil tussen Europease en Aziatische is wel dat de Europese meer een getinte dagcreme zijn, en de Aziatische meer een foundation. Ook heeft een BB cream een zonnebeschermingsfactor, die je beschermt als de zon ineens gaat schijnen.


Gebruik een witte eyeliner in je ooghoeken.

Een witte eyeliner in je ooghoeken, tegen de brug van je neus aan maakt je ogen opener en laat ze eruit springen. Een must als je er vermoeid uit ziet.

Lippenverzorging

Houd je lippen simpel met niet al te veel kleuren. Ga voor roze pasteltinten of au naturel. Gebruik een verzorgende lippenbalsem of lipgloss. Hoe zorg jij ervoor dat je er wakker uit ziet?

Liefs,

Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten