Zoeken in deze blog

zondag 26 augustus 2012

Militaire/Leger trend.

Je hebt hem vast al een keer gezien of overgenomen: de military/army trend. Kleding in legergroen of camouflageprint zijn hot en helemaal van nu. We salute you! Op de een of andere manier komt een trend elke paar jaar weer terug, en is het elke keer weer fris en gaat hij niet vervelen. 


                                                                                Hoe draag je 'm?

Een legerbroek is vrij druk, dus het is het beste om die niet met al te heftige prints te combineren; een effen kleur gaat meestal prima, zolang het maar niet vloekt. Wat meestal wel werkt zijn zwart/wit of zachte kleuren, dus niet te fel. Als je hem dichtknoopt en gebruikt als tuniek is ie ook mooi met een strakke skinny of legging.Hoe combineer je 'm vooral niet?

Felle kleuren zijn een no-go voor deze trend. Verder is hij met vrij veel te combineren, zolang je je outfit maar wat rustig houdt, maar als je wil kun je ook combineren met verschillende prints of kant. Het is allemaal in jouw handen, break the rules!


Waar te koop?
Bij Asos.com zijn heel veel groene military jasjes te vinden, maar niet met legerprint. Zara, daarintegen, heeft jasjes in de echte camouflageprint, waar ik er zelf eentje van heb. Wel zijn deze net iets prijziger (rond de 50 euro) maar het is wel betere kwaliteit. 

Heb jij deze trend al geprobeerd?

Liefs,

Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten