Zoeken in deze blog

woensdag 29 augustus 2012

Vogue's Fashion Night's Out


Ik heb hem eindelijk in handen; de Nederlandse Vogue, die sinds kort in Nederland te koop is. Bij het lezen van deze Vogue kwam ik een uitnodiging tegen voor de Vogue's Fashion Night's Out. 

Wat is de FNO?

Vogue's Fashion Night Out is een speciale avond, georganiseerd door Vogue Nederland. Het is een samenwerking van Vogue, de winkels op de PC. Hooftstraat en de Bijenkorf. De trend is overgevlogen uit New York, waar deze avond voor het eerst werd georganiseerd in 2009. Op deze avond zijn er leuke dingen te doen en te zien; er zijn modeshows, Chanel presenteert Les Twin-Sets de Chanel, optredens en nog veel meer. 

Wat is er te zien en te doen?

De winkels blijven op deze avond later open en er is heel veel te doen. Winkels en merken presenteren hun laatste producten, er zijn modeshows te zien over de laatste najaarstrends, er zijn celebrity appearances en nog veel meer. Ook worden er veel limited-edition producten verkocht, en je kan je laten opmaken, of je haar/nagels laten doen. Het event is samengesteld door modellen, fashion editors, ontwerpers, fotografen en andere mensen uit de modewereld. 
Ben je al enthousiast? Het enige wat je nodig hebt is de Septembereditie van Vogue Nederland, dit telt als je persoonlijke uitnodiging. 

Waar? 

De P.C. Hooftstraat en de van Baerlestraat in Amsterdam. 

Hoelaat?

De FNO begint om 18:00 en eindigt om 22:00, met uitzondering van de Bijenkorf, die sluit om 23:00. 

Deelnemers.

Er zijn in totaal 77 winkels die meedoen, dus voor iedereen is er wel iets! Om even wat winkels te noemen: Burberry, Chanel, Bijenkorf, Douglas, Jimmy Choo, SuperTrash, Zara. De rest vind je op http://www.vogue.nl/fashions-night-out#deelnemers.

Voor meer informatie of vragen op je antwoorden kun je gaan naar;


http://www.vogue.nl/fashions-night-out

http://www.vogue.nl/fashion/night-out/faq

Ben jij bij de FNO van Vogue Nederland?

Veel liefs & misschien wel tot ziens op 13 september? Ik ben er zeker weten bij! 

Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten