Zoeken in deze blog

zaterdag 1 december 2012

Coming Up | Nieuwe serie: The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw is back! Natuurlijk kenden we Carrie Bradshaw al van Sex & The City de serie en de twee films. Hoge hakken, jurkjes en romantisch drama, we kregen er maar geen genoeg van. Wil je meer Carrie? Dan is er goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe serie op komst: the Carrie Diaries. In deze serie zie je het leven van 16-jarige Carrie, nog vóór New York. Beniewd? Lees verder!


CW - de producent achter onder andere Gossip Girl produceert deze serie. De series is verfilmd van de Carrie Diaries, de boeken. Het is het verhaal dat voor ging aan Sex and The City.
In de serie zie je hoe Carrie naar New York komt en het haar weg naar de top maakt. En natuurlijk zitten er de nodige knappe jongens, fashion en herkenbare situaties in! We reizen terug naar een klein plaatsje waar Carrie woonde in de jaren tachtig, waar ze een crush had op high-school-hottie Sebastian Kydd. Helaas is er ook de tegenpool Donna LaDonna om haar het leven zuur te maken. Klinkt dit al leuk? Kijk hieronder de trailer.Maar wie spelen er nou in deze serie? Natuurlijk heeft AnnaSophia Robb de hoofdrol. Maar pssst, er wordt ook gefluisterd dat Blake Lively en Dianna Agron een rol hebben gescoord in deze serie! Kijken dus. 

Het is nog niet bekend wanneer (en of) deze serie in Nederland wordt uitgezonden, maar in Amerika komt de eerste aflevering uit in januari 2013. Je kan de afleveringen dan ook gewoon online terug kijken. 

Ga jij deze serie kijken? 

Liefs,

Eva

ps: Sorry dat het artikel zo laat pas is gepubliceerd. Er was een technische fout in mijn blog.

4 opmerkingen:

  1. Geen flauw idee... Waarschijnlijk weer niet, haha. Maar toch leuk geschreven! :)
    Kus. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga deze serie zeker volgen, lijkt me zo leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen