Zoeken in deze blog

donderdag 19 juli 2012

Outfit Of The Day

Hier is weer een outfit of the day waar ik stiekem toch wel een beetje trots op ben. Ik was met vriendinnen naar de film Magic Mike op het Leidseplein in Amsterdam en erna gingen we nog even shoppen bij de H&M. Ik heb hier een outfit geshopt voor 40 euro. 

 
Hier zie je mijn hele outfit. Ik heb dit geheel bij de H&M gekocht, behalve de schoenen en het zwarte hemdje dat ik eronder draag. Ik raakte geinspireerd door het broekje, en ben er toen gelijk andere dingen bij gaan zoeken die de outfit af zouden maken. Behalve het geheel op de foto draag ik er ook nog een nerd-bril bij, die een beetje fifties is.

 Dit chino-achtige broekje is helemaal mijn stijl. Ik zag hem hangen bij de sale, maar uiteindelijk bleek hij toch geen korting te hebben. Hij was 24,95. Ik vind dit opzich best prijzig voor een short, maar ik wist zeker dat ik spijt zou hebben als ik hem niet mee zou nemen.
Ik ben echt in love met mijn nieuwe The Beatles-shirt. ;-) Ik ben er zooo verschrikkelijk blij mee. Hij is oversized, dus ik gebruik hem als een one-shoulder, met een hemdje eronder van de Primark (5 euro). Het T-Shirt was 14,95. Ik was eerst nog aan het twijfelen of ik een Nirvana-shirt zou nemen, maar uiteindelijk ben ik toch voor The Beatles gegaan. Ik had het al eerder bij de H&M gezien als crop-top, maar toen heb ik hem niet meegenomen, waar ik toch spijt van had. Toen ik deze zag, was ik gelijk helemaal verkocht.
 Dit is de panty die ik onder de chino-short droeg, hij was 7,95. Ik zag hem en ik moest hem gewoon hebben omdat hij een heel leuk patroontje heeft, dat je hier in close-up kunt zien.
 De schoenen. Het zijn hele simpele blauwe espadrilles, die ik gekocht heb op de markt voor 15 euro.
Them good ol' glasses maken de outfit af. Dit is de nerdbril die ik al tijden zocht. Hij was 7,95, ook van de H&M. Ik vroeg me af of dit me zou staan, maar het gaat goed samen met de outfit en pakte dus positief uit.
Wat vinden jullie van deze stijl?

Liefs, 

Eva