Zoeken in deze blog

maandag 23 juli 2012

Clip Katy Perry: Wide Awake


Het nummer Wide Awake is het laatste hoofdstuk van Teenage Dream, het tweede album van Katy Perry dat vijf nummer-1 hits heeft gescoord wereldwijd. Het lied is speciaal geschreven voor de film, die in de Verenigde Staten uitkomt op 5 juli. Het is nog niet bekend wanneer deze in Nederland uitkomt. Het nummer zit niet in de film, maar is speciaal voor de DVD. De media en pers denken dat het nummer ook over de scheiding met Russell Brand gaat. Katy Perry zegt dat ze wat dingen van het hart wilde luchten in dit nummer. Het is in twee dagen geschreven en gemaakt. 
De clip is een echte sprookjeswereld, en heel erg mooi gemaakt. Je kan terug zien in het nummer dat Katy tevreden is met haar leven, maar ook dat ze kapot was van de breuk met Russell Brand. 


Ik vind de clip heel gaaf en het nummer ook. Het is niet zo 'radiovriendelijk' nummer als op het album Teenage Dream, maar het galmt echt bij je naar binnen. Ik vind het ook wel stoer van Katy dat ze zichzelf op deze manier durft te laten zien. 
Ik kan echt niet wachten om haar film te zien, ik ga er zeker weten heen!
Bekijk de trailer van de film hieronder. 


De afgelopen paar weken was de break-up van Katy en Russell groot nieuws. Vorige week is de scheiding bevestigd. Russell Brand is zelfs al gespot met een nieuwe vriendin; Isabella Brewster.