Zoeken in deze blog

dinsdag 24 juli 2012

Welke bikini past bij jou?

Het loopt tegen het einde van juli en het wordt eindelijk zomer. Zon, we hebben je gemist! We gaan lekker bij het zwembad zitten met een grote zonnebril op onze neus en een cocktail/mocktail in onze hand. Let the summer begin! Het bikini-seizoen is weer begonnen! Vind in dit artikel uit welk lichaamstype je hebt en welke soort bikini daar het beste bij past.

Verschillende lichaamstypes

1. De plank
www.asos.com, 19, 36.

www.asos.com, 13,83.
 Lucky you, jij komt overal mee weg! Je hebt niet zo veel rondingen maar wel veel spieren. Je hebt meestal lange benen en armen, en goede proporties. Je lichaam is recht en kan soms wat hoekig zijn. Waarschijnlijk heb je hetzelfde lichaam als Keira Knightley, Cameron Diaz en Lindsay Lohan. Wil je toch wat rondingen creeeren? Draag dan een triangelbikini of een top met ruches.

2. De appel

www.asos.com, 29,03
Je hebt ronde billen en borsten, smalle heupen en een klein beetje een buikje. Als je je rondingen wil accentueren, kan je kiezen voor een triangelbikini of een strapless bikini. Wil je je buikje verbergen, kan je kiezen voor een badpak of een monokini (opengewerkt badpak). Jouw lichaamstype lijkt op die van Julia Roberts en Drew Barrymore. 


3 De zandloper

Je hebt een smal middel, maar ronde billen en borsten, net zoals Beyonce, Scarlett Johansson en Kim Kardashian. Je bent het beste af met een bikini die goed om je rondingen valt, maar ook goed ondersteunen. Een bikini met beugel is handig voor jou. Vermijd balkonbikini's! Wees trots op je rondingen en show ze! ;-)
                     4 De peer
Je hebt meer rondingen onder dan boven, net zoals Rihanna en Britney Spears. Halter-bikini's en bandeau-bikini's staan jou super! Je kan het beste tops en broekjes apart kopen, omdat de maten verschillen.


5 Petite

Je hebt iets weg van een zandloperfiguur, maar dan smaller en met minder rondingen. Je bent vrij klein, dus waarschijnlijk heb je ietwat ongelijke proporties. Met jouw figuur is het belangrijk dat je een bikini koopt die past, anders verdrink je in de stof. Bikini's die bij jou passen zijn halter-bikini's, die je torso langer laten lijken en hoge broekjes, waardoor het lijkt alsof je lange benen hebt. Je kan inspiratie opdoen van Eva Longoria, Hayden Panettierre en Nicole Richie.Let the summer begin!


Liefs, 

Eva