Zoeken in deze blog

zondag 5 mei 2013

Ideeën voor moederdag cadeautjes!

 Over een week is het moederdag, de dag waarop alle moeders in het zonnetje worden gezet. Natuurlijk hoef je niet per sé een cadeautje te geven, maar het is soms wel leuk om je moeder zich extra speciaal te laten voelen of te laten merken hoeveel je haar waardeert. Wil je wel een cadeautje geven, maar geen inspiratie? Ik geef tips! 

1. Een lekker luchtje. Wees eerlijk, van luchtjes heb je nooit genoeg. Een luchtje is leuk om te geven en om te krijgen, en zelf kan je er ook gebruik van maken, hihi. Bovendien hoeft een luchtje niet eens zo duur te zijn. Zolang het maar lekker ruikt!

2. Een (zelfgemaakte) taart is altijd een goed idee. Lekker en leuk om te maken. Bovendien is het een heel lief gebaar, je hebt immers uren in de keuken staan zwoegen voor je moeder!

3. Een mooi make-up product dat je moeder al heel lang wilde hebben (of dat al bijna op is ;) komt ook altijd van pas. 

4. Een lief bosje bloemen is ook altijd leuk om te krijgen. Hier hoef je ook niet rijk voor te zijn, voor drie euro kan je al een bosje bloemen kopen


5. Een lief kaartje, daar wordt je moeder ook vast blij van. Als je erin schrijft hoe je haar waardeert als moeder, loopt ze de hele dag met een glimlach rond.

6. Tegoedbonnen zijn handig voor de mensen met een laag of geen budget. Maak leuke versierde kaartjes, waarop je klusjes schrijft. Bijvoorbeeld: 'een maand het vissenaquarium verschonen', 'de hond drie keer per dag in mijn eentje uitlaten' of 'de badkamer schoonmaken.' Wordt je moeder vast helemaal happy van.

7. Bied aan een speciaal driegangenmenu te koken. Zo hoeft je moeder op moederdag een keer niet te koken en kan jij de rest kennis laten maken met je supertastic cooking-skills. Tip: maak je moeders lievelingseten als verrassing!
8. Een manicure/bon van de schoonheidsspecialiste doet het vast ook wel goed. Organiseer lekker met z'n tweetjes een moeder-dochterdagje. Bovendien is het voor jou ook super om naar de schoonheidsspecialiste te gaan! 

9. Een leuke foto van jou en je moeder in een versierd lijstje heeft veel betekenis en hoeft niet duur te zijn. Knutsel erop op los en maak het leukste moederdag cadeau ever.10. Of natuurlijk heel veel liefde ;-). Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat. Misschien ben je al dat commerciële gedoe wel helemaal zat en geef je je moeder een dikke knuffel voor moederdag. Of maak een jampot schoon en stop er hartjessnoepjes in, met een rood lint eromheen, dat is ook liefde!

Wat geef jij je moeder voor moederdag?

Liefs,

Eva

3 opmerkingen:

  1. ik ga een lekkere taart bakken voor mams :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tips! Dat schilderijtje is trouwens echt schattig haha! Mijn moeder kan een bosje gerbra's (haar lievelingsbloemen) en een lekkere lunch en zelfgemaakte koekjes verwachten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe niet echt aan moederdag, maar ben wel van plan een heel mooi bos bloemen te geven. En heel veel liefde!

    BeantwoordenVerwijderen